Golden Retrievers
From The Golden Globe

From the Golden Globe

Sinds 2008

Mijn Golden Retrievers

Wie Golden Retrievers zegt denkt gelijk aan lieve trouwe gezinshonden want met hun trouwe ogen weten ze elke keer iedereen te veroveren. Ze zijn altijd blij met ontmoetingen met mens of dier.

Net als bij iedereen heeft de Golden mij ook veroverd en betoverd. Zo erg zelfs dat ik er mijn professie van heb gemaakt. Het is elke keer weer zo leuk om een nestje te ontvangen van een van mijn eigen honden.

Mijn Goldens

Identiteitskaarten
Stamboom & Genetica

Genetica

Genetische afwijkingen wil niemand terugzien in zijn hond. Hiermee doel ik op slechte heupen/ellebogen, huidziektes etc.

Hierom screen ik elke moederhond (teef) en elke vader (reu) zodat doorfok, ziektes en/of andere genetische “afwijkingen” zoveel mogelijk uitgesloten worden.

Stamboom

Al onze honden hebben een stamboom

Genetische aandoeningen

Alle honden, mannelijk en vrouwelijk zijn onderzocht op genetische (erfelijkheid) aandoeningen eer ik start met een nestje om doorfok en doorgifte te voorkomen bij de nakomelingen.
Bij ontvangst van jullie pup krijgen jullie een map mee naar huis waar alle erfelijkheden en onderzoekuitkomsten in staan. Deze licht ik sowieso toe.

Golden-retrievers-From-the-Golden-Globe-13-scaled.jpg

Al onze honden hebben een stamboom goedgekeurd door Raad van Beheer.

Aangesloten bij:

From the Golden Globe is aangesloten bij verschillende instanties die alle handelingen documenteren en adviseren zodat er geen misstanden kunnen ontstaan bij mijn pups.

Mijn meiden

De moeder Goldens

Mijn Mannen

Ontmoet Frenkie

Ontmoet Donny

Mijn gezelligheid

Djember, Myca, Hope & Aicha zijn mijn gepensioneerde honden. Heerlijk om thuis erbij te hebben voor de gezelligheid.

Genetica

Golden retrievers From the Golden Globe - 8wkn-13

Alle honden, mannelijk en vrouwelijk zijn onderzocht op genetische (erfelijkheid) aandoeningen.

Met zorg kies ik bij de aankomende moeder een juiste vader om doorfok en doorgifte te voorkomen bij de nakomelingen.

Bij ontvangst van jullie pup krijgen jullie een map mee naar huis waar alle erfelijkheden en onderzoekuitkomsten in staan. Deze licht ik sowieso toe.